Ponudba

Kulinarična ponudba temelji na slovenski kuhinji z velikim poudarkom tradicionalnega  nedeljskega kosila h kateremu prištevamo govejo juho, pečenko, pražen krompir, solato in sladico…. V dopoldanskem času med tednom postrežemo z malico kot je: goveji golaž, pasulj s klobaso, pečena svinjska rebrca, ričet z mesom, bograč, testenine, ocvrt sir, dunajski zrezek……..

V hladnejših dneh pripravimo kmečko pojedino, krvavice, pečenice, klobase, kislo zelje in repo. Zraven se priležejo ajdovi ali beli žganci s krompirjem.

Krhki in kvašeni flancati, špehovka, pehtranova in orehova potica, torta, buhteljni, jabolčni zavitek pa so del ponudbe, ki so vezani na praznične dni.

Seveda ne gre brez dobre vinske kapljice, ponujamo tri vrste odprtih vin cviček, briško belo in teran.


 


 

 

 

 

 

 



 
Podatki
 OKREPČEVALNICA ŽIBERT
Tacenska 118
1000 Lljubljana
MOBI: O51 316 774


Statistika
Števec pogledov vsebine : 318208
Prisotni 1 gost .