Predstavitev

Okrepčevalnica Žibert, ki se nahaja pod Šmarno goro ima dolgoletno tradicijo, saj se prvič omenja že okrog leta 1910. V tistih časih je bila to furmanska gostilna, ki je imela poleg gostinske dejavnosti še mizarsko delavnico.

Tedanji lastniki so se poleg gostinstva ukvarjali s poljedelstvom, kar nam dokazuje gospodarsko poslopje, ki se nahaja poleg gostilne. Njihova ponudba je temeljila na pripravi in prodaji dobre domače hrane, ter točenju odprtih vin.

Kasneje med leti 1950 in 1970 so takratni slovenski kajakaši in sodniki našli v njej zatočišče in tople obroke. Blizu so se namreč odvijale tekme na Savi.

S prenovitvijo notranje podobe naših prostorov smo se trudili ohraniti občutek topline in domačnosti. V okrepčevalnici se skušamo gostom približati s kulinarično ponudbo, ki temelji na svežini in originalnosti. V poletnih mesecih lahko gostje uživajo na pokritem vrtu ob katerem se nahaja otroško igrišče za najmlajše.

Pozornost, zmerne cene, okusne jedi so dejavniki, ki vabijo. Med izbrane jedi sodijo enolončnice, golaž, ričet, prava domača goveja juha pa pečenka, ocvrt piščanec in seveda domači sirovi štruklji. Poleg tradicionalnih jedi je na voljo pestra ponudba jedi za zaključene družbe in skupine.

It is so pleasant to work with experts. Visit this page to find out more regarding vento nuevo.Always prepare before you make a choice. There is so much info about 9gbackup at http://www.9gbackup.com Are you looking for "teacher job"? Check out teachingnomad The passionate experts in this field are ready to answer all of your requests.In search of " what is vedanta "? Stop by satsangaonline web site. If you are not interested in Woodland Hills Movers , then you have already missed a lot. The professional company silcofs provides all the information on Fire Extinguishers Ohio.The Lanna Language Conservation Center of Chiangrai Faculty of Architecture Sriprathum university Lanna Language Conservation Center Chiang Rai province, because of the problem of Lanna language value and identity of the Lanna people are being swallowed by the new Lanna people. Lack of interest Conserve the root language of yourself.
 
Podatki
 OKREPČEVALNICA ŽIBERT
Tacenska 118
1000 Lljubljana
MOBI: O51 316 774


Statistika
Števec pogledov vsebine : 273351
Prisotni 1 gost .